Tips til bryllupet

Jeg opplever at man ofte setter setter seg ned og tenker «hvor mye blomster trenger jeg til bryllupet?». Dette er det ingen fasit på. Det er alt etter hva du selv synes er fint. Noen trenger bare en brudebukett og jakkepynt, mens andre ønsker å pynte med blomster over alt.

Brudebukett lyser opp den vakre bruden når hun kommer gående frem til alteret. Og senere på kvelden kan du sette den i en vase slik at den blir en del av bordpynten.

Hårpynt for de som virkelig elsker blomster, og ønsker det lille ekstra. Det kan være i form av en blomsterkrans eller enkle blomster i håret.

Corsage er til de flotte mannfolka som ønsker å bli pyntet. Noen ønsker at bare brudgommen skal ha jakkepynt, mens andre ønsker jakkepynt til både forlovere og fedre, eller hele selskapet.

Brudesvenn og brudepike er det noen som ønsker. Da er det pent å gi dem en søt liten bukett, eller en tryllestav laget av en rose med sissal.

Dekorasjoner eller buketter på bordene kan bidra til å gjøre den store dagen helt perfekt. Du kan for eksempel ha enkle blomster i småvaser, eller store, flotte dekorasjoner langs hele langbordet.

Pynt opp kirken med hjerter ved alteret, buketter ved trappeoppgangen og små blomster ved benkeradene. Det blir frodig og lekkert!

 

10174963_369411076579830_2020452375607308302_n