Fremgangsmåte

Hvordan ta det neste steget?
Enten om du er fastsatt på å bestille blomster til bryllupet ditt eller om du bare ønsker å sende en forespørsel på prisliste og hvilke blomster som er i sesong er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Det første steget for deg er å finne ut hvilken stil, farger og hvor mye blomster du ønsker. Dette er noe de fleste liker å finne ut selv eller har planlagt lenge, eller så kan jeg alltid hjelpe til om du ønsker det. Google, pintrest, instagram, facebook, bildene på nettsiden min eller inspirasjon fra bryllup du allerede har vært i. Her er det bare å være kreativ.

Det andre steget er å ta kontakt. Du kan ringe meg, sende en epost eller melding på messenger. Vi kan møtes i blomsterverkstedet eller holde kontakten på nett. Når du tar kontakt så er det fint med litt informasjon som bryllupsdato, om det er prisforespørsel eller bestilling, tema eller stil for bryllupet og gjerne legg ved bilder av ønsket bukett, farge og annet av blomster.

Det tredje steget får du tilsendt bilder av blomster som er i sesong til den stilen og fargen du ønsker. Hvis du har sendt bilder så legger jeg ved blomstene som er på bildet eller ligner og så legger jeg alltid ved litt ekstra som vil passe fint til. Hvis du føler at alle blomstene er fine og ikke klarer å velge, så hjelper jeg selvfølgelig deg med å se hva som passer finest sammen! Men hvis du vet akkurat hva du vil ha til din dag, så si i fra. Her snevrer vi ned til de blomstene vi kommer til å bestille.

Det fjerde steget er å enten møtes (tar rundt 15 minutter), om vi ikke har gjort det før eller at vi tar all kommunikasjon over nett. Spesielt de siste årene har det vært mest eposter og chat over messenger, så her gjør vi det som passer deg best. Vi holder kontakten og om du lurer på noe så ikke vær redd for å komme med spørsmål. Jeg kommer til å gi et pristilbud. Pristilbudet pleier ikke å gå over budsjett, jeg gir ca. priser da pris på blomster kan variere fra uke til uke og så står det på hvor mye jeg bruker når jeg lager produktet. Hvis det skulle skjedd at prisen går over budsjett så vil jeg ta kontakt, til nå så har det ikke skjedd.

Det femte steget er å motta bilder av blomstene som jeg lager, ofte er dette dagen før bryllupet. Brudebuketten, jakkepynt og hårpynt pleier jeg å lage dagen før bryllupet. Hvis du skal ha mye blomster til bryllupet så lager jeg som regel bordpynten to dager før bryllupet. Jeg sender bilder for å få en bekreftelse fra deg om buketten og blomstene er slik du ønsker det. Her er det viktig å gi ærlig tilbakemelding for at jeg kan forandre på buketten, om du ønsker mer blomster, mindre, mer av en av fargene eller bare at den er perfekt og ikke trenger å justere noe.

Det sjette steget har med siste møtet å gjøre. På forhånd avtaler vi om jeg skal levere blomstene eller om du eller noen i selskapet skal komme å hente blomstene. Jeg vil anbefale å hente blomstene samme dag som bryllupet (dekorasjonene kan hentes en eller to dager før), men det er ikke noen problem å hente alt dagen før bryllupet. Ved levering så kan jeg levere blomster til festlokalene samme dag eller dagen før, til frisør samme dag mot fraktpris.
Ved betaling tar jeg kort, vipps eller sender en faktura.

Det syvende steget er å nyte dagen, kos dere!