HVEM ER JEG

Maren Tveit Stokka har fagbrev og mesterbrev som blomsterdekoratør, og har flere års erfaring fra blomsterbutikker i Stavanger-regionen. Hun har en lidenskap for å skape gode stunder for både brud og brudgom i deres største fest, noe som er bakgrunnen for oppstarten av denne nettsiden. På denne nettsiden finnes det et galleri som viser et utvalg av Marens produkter. Her finner dere blant annet ulike type brudebuketter og andre blomster til både brudgom, brudesvenn, festlokaler og kirke.

Maren er en erfaren blomsterdekratør som startet blomsterreisen på Gjennestad Vgs i Stokke, Vestfold i 2007. Når hun gikk på videregående var hun innom Blomsterdekor (nå Floris på Kvadrat) i Sandnes som praksiselev og ekstrahjelp.

Hun tok turen hjem igjen som lærling hos Kolnes-Zwerg Blomster i Stavanger i 2009, der lærespekteret var stort og hun ble utfordret fra de små enkle bukettene til store arrangementer. Hun deltok også i distriktsmesterskap. Fagbrevet ble bestått meget godt i 2011.

Etter å ha blitt faglært begynte hun å jobbe på Forus Blomster som inspirerte henne til å starte for seg selv. Samtidig som hun jobbet på Forus pendlet hun til Vea fagskole i Moelv for å kunne få mesterbrev via faget »ledelse i håndverkfag» i 2013.

Eventyret fortsetter med Fagbrev, Mesterbrev og en giret Maren til å starte Maren’s Blomster i 2014. Dette er en ekstrem læringskurve men hun tok med all erfaring og la på masse nytt for å få til et vellykket blomsterverksted. I blomsterverkstedet ble det laget alt fra enkle blomster i hverdagen til buketter til Verdens Cup i Skøyter (2017). I 2018 ønsket Maren å sette et enda større fokus på arrangemnter, de store dagene i livet. Størst av alt har hun et fokus på bryllup da etterspørselen av drømmebryllupet og det blomstene er med på å lage denne dagen spesiell, ble stor. Andre arrangementer Maren lager til er begravelse, konfirmasjoner, dåp, jubileer og annet.

Maren har laget blomster til bryllup litt over alt. Hovedsakelig lages de på blomsterverkstedet i Sandnes. Men hun har tatt turen rundt om i landet som Tysvær, Førde, Melhus, Tønsberg og sist men ikke minst Oberstdorf i Tyskland.

10980759_348270488693889_8323991014518466014_n