HVEM ER JEG

Mitt navn er Maren Tveit Stokka, jeg har fagbrev og mesterbrev som blomsterdekoratør, og har flere års erfaring fra blomsterbutikker i Stavanger-regionen. Jeg har en lidenskap for å skape gode stunder for både brud og brudgom i deres største fest, noe som er bakgrunnen for oppstarten av denne nettsiden. På denne nettsiden finnes det et galleri som viser et utvalg av mine produkter. Her finner du blant annet ulike type brudebuketter og andre blomster til både brudgom, brudesvenn, festlokaler og kirke.

Jeg er en erfaren blomsterdekratør som startet blomsterreisen på Gjennestad Vgs i Stokke, Vestfold i 2007. På videregående var jeg innom Blomsterdekor (nå Floriss på Kvadrat) i Sandnes som praksiselev og ekstrahjelp.

Jeg tok turen hjem igjen som lærling hos Kolnes-Zwerg Blomster i Stavanger i 2009, der lærespekteret var stort og ble utfordret fra de små enkle bukettene til store arrangementer. Jeg deltok også i distriktsmesterskap. Fagbrevet ble bestått meget godt i 2011.

Etter å ha blitt faglært begynte jeg å jobbe på Forus Blomster som inspirerte meg til å starte for meg selv. Samtidig som jeg jobbet på Forus pendlet hun til Vea fagskole i Moelv for å kunne få mesterbrev via faget »ledelse i håndverkfag» i 2013.

Eventyret fortsetter med Fagbrev, Mesterbrev og en giret Maren til å starte Maren’s Blomster i 2014. Dette er en ekstrem læringskurve men jeg tok med all erfaring og la på masse nytt for å få til et vellykket blomsterverksted. I blomsterverkstedet ble det laget alt fra enkle blomster i hverdagen til buketter til Verdens Cup i Skøyter (2017). I 2018 ønsket jeg å sette et enda større fokus på arrangemnter, de store dagene i livet. Størst av alt har jeg et fokus på bryllup da etterspørselen av drømmebryllupet og det blomstene er med på å lage denne dagen spesiell, ble stor. Andre arrangementer jeg lager til er begravelse, konfirmasjoner, dåp, jubileer og annet.

Jeg har laget blomster til bryllup litt over alt. Hovedsakelig lages de på blomsterverkstedet i Sandnes. Men jeg har tatt turen rundt om i landet som Tysvær, Førde, Melhus, Tønsberg og sist men ikke minst Oberstdorf i Tyskland.

10980759_348270488693889_8323991014518466014_n